Sjukstuga och bloggens framtid

 
Hur mår ni, det var ett tag sedan vi hördes av. Själv sippar jag på en kopp té och försöka lindra smärtan i halsen. Så fort man kommer på banan så slår visusen till igen.

 
 
Ni är ett par stycken som undrat vart jag håller hus och varför bloggen inte uppdaterats de senaste veckorna, så här ligger det till.
Jag är en person som brinner för många olika områden i livet och ibland har jag problem med att identifiera vem jag är och hur jag vill uppfattas. många pratar om att man ska nischa sig och hitta en grej och göra det riktigt bra och där passar jag inte in.
 
Jag är en crossfitare med diabetes som läser böcker om personlig utveckling, gillar politik och tradar, samtidigt som jag kan nörda in mig på kost och träning. Jag är lite av mycket och jag förstår att det blir förvirrande för andra när jag själv tycker det är rörigt.
 
Läser man en träningsblogg får man träningsupplägg, läser man en modeblogg får man dagens outfit. När man klickar in sig på jennifermolin.com kan i princip vad som helst dyka upp. Jag tog ett par veckor off för att fundera på hur jag vill göra.
 
Jag har kommit fram till följande: Jag fänker fortsätta vara en crossfitare med diabetes som läser böcker om personlig utveckling, gillar politik och tradar, samtidigt som jag kan nörda in mig på kost och träning. Det finns inga rätt och fel. Det här är min plats att dela med mig av mig och då tänker jag göra det. Att jag bloggat så länge som jag gjort har att göra med att jag skriver om saker som intresserar mig, den här bloggen dör ut om jag plötsligt bara skulle skriva om en specifik sak för det tar nog inte speciellt lång tid innan jag har hittat ett nytt intesees som jag dyker ned i. 
 
Nu ska jag ta en promenad och köpa lunch.
 
 

Kommentera här: