the making of Donald Trump

Förra lördagen gjorde Donald Trump sin hundrade dag som USA:s president och som världens mäktigaste man. Jag kan erkänna att jag inte har haft stenkoll på Trumps liv innan ham valde att kandidera i valet till USA:s president mer än att han har sysslat med fastigheter, spelverksamhet och haft en otrevlig kvinnosyn. 
 
För att ta reda på vem denna man egentligen är har jag nyss plöjt igenom boken The making of Donald Trump och jag är chockad, mållös. Nog för att jag kände till att han är extrem på många sätt men efter det jag läst måste jag ifrågasätta både den styrande makten i USA och de individer som valde att lägga sin röst på honom i presifentvalet.
 
 
 
Att sätta en man vid makten som har som motto att hämd är hans sätt att lösa problem, som har varit uppe i domstol otaliga gånger, givit motfristiga svar under svuren ed, lurat staten, bankerna och privatinvesterare på miljontals dollar och som haft ett nära umgänge med kriminella.. hur tänker man då?
 
Han hotar att stämma folk/medier som, i hans ögon, sprider fake news, han ljuger konstant ch svartmålar sina motståndare - och kommer undan med det gång på gång.
 
Vill man fördjupa sig i vem denna man är tycker jag verkligen att ni ska läsa boken.
betyg: 3/5 
 
• Kategori: böckerTaggar: bok, boktips, donald trump, politik, samhälle; • Kommentarer (0)

Kommentera här: