misslyckad rump-akupunktur

Hur är det med er? Själv har jag det ganska tungt med allergibesvär (pollen) just nu, det brukar vara som värst tidig vår och runt midsommar för min del, någon som känner lika dant?
 
 
Idag har jag varit på idrottsrehab och röntgen visade svullnader i höften men inget som är värt att operera. För att lindra besvären fick jag en bedövning- och kortisonspruta förra veckan men inte heller den har hjälpt så idag föreslog min fysioterapeut en "brutal akupunktur som kommer få dig att inte vilja gå eller träna på ett par dagar" i ljumske och rumpa. Jag har aldrig testat akupunkrur innan och det var en annorlunda upplevelse. Det är en speciell känsla när någon rör runt med en 5-6 cm lång nål rätt in i muskeln.
 
Tyvärr var min okänslighet till min nackdel för det misslyckades totalt då hon aldrig varit med om att någon tidigare varit så icke-mottaglig för denna behandling - jag känner mig som ett hopplöst fall. 
 
 
Jag tror att jag har en ganska utomkroppslig upplevelse av smärta. Jag har alltid blåmärken utan att veta vad jag har gjort och tycker inte det är jobbigt med nålar, kanyler och liknande. Jag kan se när det händer men uppfattar det inte som att det är min kropp. Nu svävade jag verkligen ut här men jag är nyfiken på om det är fler som har den relationen till smärta, eller är det bara jag?
 
 
 
 

Kommentera här: