LO-HI-LO, ny novopen och investeringsfunderingar

Igår fick jag verkligen kämpa med mitt blodsocker. Det började redan under natten när Jag vaknade och mätaren visade LO (alltså ett värde som är så lågt att mätaren inte kan registrera det) och jag fick kämpa för att få upp värdet.
När man får väldigt lågt blodsocker kan man bli både handlingsförlamad och riktigt trögtänkt vilket visade sig när jag inte lyckades få ner mitt sugrör i den festis jag hade vid sängen och fick skära upp den med kniv istället.. 
 
Efter mycket pendlande upp och ner visade märaren under eftermiddagen istället HI (vilket är ett för högt värde för mätaren att kunna registrera) och anledningen var att jag glömt ta mitt insulin vid lunch. Pga långvarig stress har jag fått problem med minnet och glömmer ofta av om jag tagit min spruta eller inte, även när jag sitter med den i handen.
Igår pendlade det riktigt kraftigt
 
 
Jag bestämde mig trots de höga blodsockret att gå iväg och träna och några timmar senare var jag nere på LO igen. Kroppen var helt slut med tanke på de kraftiga svängningarna och det märkte min omivning ganska tydligt när jag inte orkade svara på frågor, men jag själv insåg det först senare.
 
Eftersom jag har svårt att komma ihåg om jag tagit mina sprutor fick jag en ny som jag var och hämtade ut igår, den ska visa hur länge sedan det var jag tog insulin sist och hur mycket jag tog, hoppas det hjälper.
 
 
På tal om något annat så sneglar jag faktiskt på Novo nordisk på börsen och funderar på att gå in. Avvaktar lite för att se vad som händer med den amerikanska marknaden där man hamnat lite i blåsväder plus att jag redan har fyra läkemedel/sjukvårds-bolag i min portfölj, jag vill inte ha för många bolag inom samma bransch.

Kommentera här: