mitt innehav i H&M

 
-inlägget baseras på mina tankar-
 
H&M har haft det extremt tungt på börsen ett tag vilket få kan ha missat. Jag har stått utanför bolaget tidigare men  har under krisen valt att succesivt köpa på mig aktier till en (ur mitt perspektiv) billig peng, jag tror på H&M som företag.
 
Igår kom delårsrapporten och den visade sig vara mer positv än förväntat vilket resulterade i en hel del rörelser på börsen. H&M tillhör mina långsiktiga investeringar och filosofin jag följer där är att "köpa stabila bolag i kriser när andra fegar ur", det tycks fungera bra.
 
 
Hur tänker jag nu: Jag sitter lungt kvar i båten och ser aktien stiga. Hade det inte varit för att mitt inehav överstiger 20% av portföljens värde hade jag köpt på mig mer, jag vill dock inte ha för många ägg i samma korg rent riskmässigt.
 
 aktiens utveckling senaste veckan
 
 
Anledningen till att jag tror på H&M är att det är ett stabilt familjeföretag och att det skett insiderhandel till stora belopp den senaste tiden.
 
Något man får kritik för (med all rätt) är att man inte riktigt har hängt med på E-handelsfronten men jag tror att ett varumärke som H&M kommer hitta en bra lösning även här.
 

Äger ni aktien? Hur resonerar ni kring framtiden för bolaget?

det blir operation trots allt

 
 
Om koffein fanns tillgängligt i dropp hade jag stått först i kön för att få tag på det, tröttheten förlamar mig både kroppsligt och mentalt. 
Kombinationen dålig sömn och pollenallergi tillsammans med ett antal andra faktorer gör mig helt enkelt seg och slö.
 
Idag fick jag samtal från den läkarkontakt jag har på IFK-kliniken om att en titthålsoperation ska bokas in för min höft. Jag har prövat allt annat utan resultat så nu gäller det bara att ställa sig in på mer rehab och ett liv på kryckor men det blir längre fram efter sommar och semestrar. 
 
 
 
Nu väntar en sista kopp kaffe och en titt på börsen innan jag hoppar i träningskläderna för dagens träningspass.
 
 
 
 
 
 
 

lift like a girl

 
Jag var en av få som tränade igår, det brukar se ut så efter högtidsdagar och jag har full förståelse för det. Jag dricker väldigt sällan alkohol och tycker inte det är värt att må dåligt dagen efter. Jag är inte nykterist, men dricker inte "bara för att".
 
igår lyfte jag och övade handstående. Jag vill så gärna lära mig att gå på händer och övar i stort sätt dagligen. Jag vet inte hur många timmar jag lagt ner på detta och inte heller hur många till jag kommer behöva offra, men en sak är säker - ni kommer få se mig gå på händer.
 
 
Idag väntar ben, core, drag och press enligt programeringen. Sedan egenträning. och rehab. och löpning. 
 
 
 
• Kategori: crossfitTaggar: crossfit, framgång, mentality, motivation, träning; • Kommentarer (0)