Q/A podcastfavoriter

 
"Hej Jennifer, tack för en välskriven blogg du får gärna uppdatera oftare! :D Du har nämnt tidigare att du gillar att lyssna på poddar och jag skulle gärna vilja veta vilka du lyssnar på då jag behöver lite tips inför sommaren. Kram"
 
 
Svar: Tack snälla, vad glad jag blir! Jag följer ett relatvit stort antal poddar men kan nämna några favoriter.
 
 
     
 
i Framgångspodden, Karriärpodden och Misslyckandepodden intervjuas kända och mindre kända personer som är framgångsrika i det dem gör. Livsberättelser, mindset och massor utav tips och råd.
 
 
   
 
Finanspodden, #Pratapengar och #Företagarpodden är fyllda med information, intervjuer och börssnack, allt med fokus på ekonomi, ledarskap och företagande.
 
   
 
drivkraften´s podcast, Inspodden och The life coach är poddar som handlar om det mentala, personlig utveckling och driv. 
 
Jag lyssnar säkert på ett 20-tal poddar till men dessa är några av mina absoluta favoriter, hoppas du hittar någon som tilltalar dig.
 

 
Har ni läsare tips på fler bra podcast´s som jag har missat, dela gärna med er i komentarsfältet så kan vi hjälpa varandra!
 

 
 
 
• Kategori: Allmänt, frågor & svar; • Taggar: effektivitet, ekonomi, framgång, karriär, kunskap, motivation, pengar, personlig utveckling, podcast, politik, samhälle, success, tips; • Kommentarer (0)

Kommentera här: