Jag är inte perfekt - frågor på det?

 
Är du en person som ska börja ditt nya liv nu efter nyår? Du ska vara en rolig vän, världens bästa mamma, gå ner 10 kilo, alltid ha fixade naglar och dagligen lägga upp fina och inspirerande bilder i dina sociala kanaler. Det finns inget fel i att sträva efter den bästa versionen av sig själv, men kom ihåg att du är tillräckligt bra ändå!
 

 
Jag är sämst på "spontan-snack" och har i skrivande stund 40+ olästa SMS som jag inte orkar ta tag i och chansen att jag skulle ringa upp/SMS:a någon för att kallprata är minimal - samtidigt vet personerna att jag alltid står bakom dem och hjälper dem om dem ber om det. När vi umgås, så umgås vi verkligen. 
 
 
Jag HATAR att laga mat, när människor pratar om sina långkok och avancerade förrätter (då man självklart har plockat svampen själv och köttet kommer från din farfar som varit ute och jagat i någon fin skog) så kontrar jag med färdiglagad lax, köpt sås och potatis som kan värmas direkt i ugnen (och då är vi på toppen av min förmåga i köket) - däremot har jag bra koll på restaurangutbudet i stan och kommer alltid med bra förslag om vi ska gå ut och äta.
 
 
På över 90 procent av de bilder jag lägger upp i sociala medier ser ni en osminkad och ofixad jennifer, jag tycker det är tråkigt att sminka mig och håret åker oftast upp i någon sned toffs/boll på huvudet för att det inte skall vara ivägen - däremot ler eller skrattar jag nästan jämt och har inga snyggposer eller behöver ta om samma bild 200 gånger för att våga lägga upp den.
 
 
Jag följer inte serier och är sparsam med mitt engagemang på sociala medier vilket gör att jag ofta missar nya trender eller "något som man bara måste ha sett"
- förstår ni hur mycket tidjag har att lägga på riktiga hobbys och aktiviteter som jag mår bra av istället!?
 

 
hitta dina områden där du vill göra en förändring och gör det som du mår bra av, man blir inte mindre omtyckt för att man har stökigt hemma eller av att inte leva som 100% vegan. 
 
 
Läs även:

Kommentarer:

1 Kim Salmelainen:

Jag skulle ALDRIG äta kött som kommer från min farfar..
;)
För jag är vegetarian. =P Haaaah!
Gott nytt år Jennifer! Ses i gymmet. =) Kram

Kommentera här: