skratt, sorg, fina vänner och träning

 
Det senaste dygnet har varit som en berg- och dalbana
 
 
Igår började min telefon plinga och jag såg att familj och vänner, en efter en, meddelade på facebook att de var i säkerhet. Jag fick smått panik och undrade vad som hänt, en stor olycka? någon form av naturkatastrof eller läcka? eller en galning som sprang runt med kniv?
Det dröjde inte många sekunder innan jag förstod vad som hänt och klumpen i magen växte. Vad är det som händer med vår värld?
 
Jag tror att det var tur att jag en stund senare promenerade hem till Frida och fick skratta med ett gäng underbara tjejer och komma på andra tankar. Vi lagade och dukade upp en massa frukt och plockmat och varvade ätandet med magkittlande skrattanfall. Resten av kvällen planerade vi inför en fest som dem så snällt hjälper mig att styra upp i maj och jag känner redan nu att det kommer bli succé.  
 
 Föresten vad tycker ni om min nya hårfärg (bilden är lite missvisande, är mer åt det grå/silvriga hållet) ?
 
Egenträning och en massa nya ansikten
 
Idag har jag spenderat större delen av dagen i crossfitboxen. Först rehab, sedan en lyftklass som därefter följdes upp av egenträning. Är ni intresserade av att jag går in mer specifikt på den crossfit-träning jag gör eller tycker ni att det blir för insnöat? 
Varje lördag hålls "prova på pass" i boxen(rekomenderar starkt) och herregud vad mycket människor som har kikat in de senaste veckorna! Idag hoppade jag in på slutet och körde en WOD med det nya gänget , alltid kul att se vad folk utifrån har för tankar kring crossfit.
 
Släden: en riktig mjölksyre-övning som inte riktigt uppskattades av alla deltagare idag.
 

Kommentera här: