Q/A resor, crossfit, gå ner i vikt till sommaren

Vilka serier kan du rekomendera?
 
Jag tittar inte på serier.
 
 
Har du planer på att resa någonstans i sommar och i så fall vart?
 
Nja, inget planerat ännu men jag gillar att vara hemma i sverige på sommaren. Jag kan tänka mig att det blir besök på några (eller samtliga) av följande platser: tylösand, gotland, stockholm oslo och köpenhamn.
älskar våra skandinaviska huvudstäder
 
Vad är dina tre bästa tips för att lyckas med ett mål man har satt upp för sig själv?
 
Att vara disciplinerad, tro stenhårt på sig själv samt att man måste vara beredd på uppoffringar 
 
Tror du att det är för sent att börja träna nu för att komma iform till sommaren. sedan ca 2 veckor har jag slutat äta kolhydrater och onyttiga saker som godis och glass och jag dricker bara vatten. hur mycket ska jag träna för att gå ner 8 kilo till sommaren??
 
För det första vet jag inte hur ditt utgångsläge är och vet därför inte heller om 8 kg är mycket eller lite i förhållande till din nuvarande vikt. För det andra så tänker inte jag bidra med information/ideér kring olika quickfix här i min blogg då jag förespråkar balans och ett hälsosamt levene. 
Jag tycker inte heller det är en god idé att du utesluter en massa saker ur kosten (såvida du inte är allergisk/överkänslig eller liknande).
Det här med att du vat att plocka bort onyttigheter är en god tanke, men kom ihåg att en glass eller chokladbit då och då inte skadar.
 
Vad gäller träning så tycker jag att du ska röra dig precis så mycket som du mår bra av och som du tycker är roligt, det gör att du inte tappar motivationen.
 
 
Jag lever också med typ 1 diabetes och hade tyckt att det vore intressant om du skrev mer om det och hur ditt liv med diabetes ser ut.
 
Min diabetes är mitt stora hinder i livet som jag dagligen kämpar med (emot?) och har tyvärr sällan något positivt att skriva om kring detta. Men självklart kan jag väva in mer om detta i bloggen om så önskas.
 
 
 
Jag tränar också crossfit ett par gånger i veckan och tycker verkligen om det. som du själv vet är man ju bättre och sämre på olika moment (jag har tex kämpat med mina pull ups i två år snart utan att lyckas) vad är du bäst och sämst på och finns det någonting som du också kämpar med just nu?
 
Gud vad kul, vilken box tränar du på? Jag vill nog påstå att jag är rätt duktig på att lyfta och/eller förflytta tunga vikter eller föremål, flåset är en stor stoppkloss för mig och jag är inte jättebra på att syresätta hela kroppen. En övning som jag inte behärskar ännu och som är ett stort mål för mig är muscle ups, det ska jag fixa innan äret är slut!
 

Kommentera här: